Activiteiten

Activiteiten

Algemeen

In de financiële cijfers van een organisatie weerspiegelt zich een enorme hoeveelheid informatie. Die informatie heeft betrekking op de huidige situatie, op alle processen die er gaande zijn, maar ook voor een belangrijk deel op de processen die in de toekomst nog zullen gaan plaatsvinden. 

Geen wonder dat bij financiële en/of fiscale advisering vaak wordt gedacht aan centen en procenten. Begrijpelijk. Want de cijfers geven veel inzicht, en vormen derhalve een aantrekkelijk criterium voor elk oordeel, of dat nu intern of extern wordt gevormd.

AREP Accountants is echter van mening dat het kennen en doorgronden van de organisatie achter de cijfers minstens zo belangrijk is. Daarbij kunt u denken aan de geschiedenis van de organisatie. Maar ook aan de mensen die er werken, het management en de medewerkers. Aan de klanten en de toeleveranciers. Maar ook aan de toekomstvisie, en de directe toekomstplannen. Daarbij hoeven niet alle details bekend te zijn, maar wel voldoende om te zorgen dat het totale plaatje zichtbaar is, en begrijpelijk.

AREP Accountants is van dat alles goed doordrongen. We willen onze klanten, of dat nu individuen of organisaties zijn, van nabij kennen. Van adviseur tot klant, doch vooral van mens tot mens. Dat gegeven en die kennis spelen een belangrijke rol bij alles wat we doen: van onze financiële adviezen tot onze fiscale dienstverlening.
Dat alles verwoord in begrijpelijk Nederlands, in een goed gesprek, of een helder rapport. En zoals we altijd zeggen: daar hoeft geen getal in voor te komen.